Vacature Telefonisch Verkoper Alkmaar

Voor ons verkoopteam in de omgeving van Alkmaar zijn wij op zoek naar een telefonisch verkoper. In die functie ben je verantwoordelijk voor new business en up- en cross sell bij bestaande klanten.

Verkoopmedewerker Alkmaar

Als verkoopmedewerker kom je in een gezellig team te werken, waar ieder zijn of haar specialiteiten volledig benut en uitdiept. Door de uitgebreide diensten van Power Internet en het gevarieerde klantenbestand in zowel Nederland als de rest van Europa is het mogelijk om jouw talenten volledig te benutten en om te zetten in daden.

Functie eisen telefonisch verkoper

Power Internet heeft de volgende eisen aan jou, als telefonisch verkoper;

  •  Enthousiaste en flexibele instelling
  •  MBO werk- en denkniveau
  •  Ervaring en affiniteit met verkoop is een pre
  •  Goede beheersing van Nederlandse en/of Duitse taal
  •  Targetgerichte instelling
  •  Klantgericht
  •  Goede mondelinge vaardigheden

Wat biedt Power Internet jou?

Een afwisselende en uitdagende baan met uitzicht op een vaste aanstelling. Een vast salaris met daarnaast een goede provisieregeling en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie formulier

Vul onderstaande gegevens in wanneer je op één of meerdere functies wilt solliciteren. Er wordt binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen. Velden germarkeerd met een zijn verplicht.

U kunt uw Curriculum Vitae na het insturen van uw sollicitatie uploaden.

Functie
Dienstverband

Voornaam
Achternaam
Geslacht
Geboortedatum
Nationaliteit
Straat
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
Mobiel
E-mailadres
Motivatie
Naam Referentie
Geslacht referentie
Telefoonnummer referentie
Bedrijfsnaam Referentie

Telefonisch verkoper Alkmaar

Woon je in de omgeving van Alkmaar en ben je op zoek naar een baan als telefonisch verkoper? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, vul het sollicitatieformulier in en wie weet begroeten wij je binnenkort als een versterking van ons verkoopteam in de vestiging Broek op Langedijk! Reageer vandaag nog.

Telefonisch verkoper Den Helder

Ook al woon je in Den Helder, werken bij Power Internet word je heel makkelijk gemaakt. Wil jij aan de slag als Telefonisch verkoper in onze vestiging Broek op Langedijk? Geen probleem. We hebben dagelijks meerdere mensen die vanuit Den Helder naar Broek op Langedijk rijden, zo is vervoer ook geen probleem.